A NAP Rendelő

Magánrendelőnk a Nőgyógyászati Szülészeti Ambuláns Praxis és Ultrahang Rendelő – röviden NAP Rendelő – ahol barátságos környezetben, korszerű diagnosztikai eszközökkel igyekszünk az Önök segítségére lenni.

Rendelőnk több mint tíz éves sikeres működést követően 2016. végén új helyre költözött, ahol teljeskörű felújítást követően nyitottuk meg tágas, reményeink szerint minden igényt kielégítő központunkat. Az új helyszín, a Kétmalom utca a Belváros és a Nagyerdő között, a Bem tér közvetlen közelében található. Tömegközlekedési eszközt használva rövid sétával elérheti: az 1. villamosvonal Bem tér megállója egy perc sétára található. Gépkocsival a Bem téren parkolóórával ellátott várakozóhelyen, a környező utcákban többnyire díjmentesen parkolhat. Rendelőnk megközelítését pontosan megtalálja Kapcsolat menüpontban.

A rendelő helyiségeiben kényelmes design bútorokat talál, igyekeztünk barátságos, stresszmentes környezetet kialakítani. Várakozás közben kellemes lounge zenét hallgathat, prémium magazinokat lapozgathat, szívesen látjuk egy csésze kávéra, frissítőre.

Konzultáció során a betegtájékoztató anyagok mellett személyre szabott tanácsadással várjuk. A terápiás lehetőségek közül kívánságát figyelembe véve, közösen választjuk ki a legkedvezőbbet. Munkánkat vadonatúj, modern diagnosztikai berendezések segítik. A nőgyógyászati szűrővizsgálatnál a méhszáj műszeres képét videokamera segítségével megjelenítjük, így a vizsgálatot, az esetleges elváltozásokat, azok kezelését Ön is láthatja.

A nőgyógyászati diagnosztikában és terhesgondozásban korszerű 4 dimenziós ultrahang készülék segíti munkánkat.
A rutin ultrahang szűrések mellett lehetőségünk van magzati keringésvizsgálatra, 4 dimenziós ultrahang felvételek készítésére is. Ez utóbbi esetén is részletes leletet, szakvéleményt mellékelünk. A dokumentáció minden lehetséges formája (DVD felvétel, fotó CD, video dokumentáció) elérhető.

A terhesgondozás minden szükséges eszköze elérhető rendelőnkben. A magzati szívműködés regisztrálására korszerű cardiotocographot használunk.

Betegeink biztonsága és kényelme érdekében a vizsgálatokhoz kizárólag egyszer használatos, steril, előmelegített műanyag eszközöket használunk.

Keressék fel rendelőnket, szeretettel várjuk Önöket!