Már a facebookon is

A szülészeti – nőgyógyászati magánrendelés mellett munkatársaink az elmúlt időszakban is aktívan részt vettek a tudományos életben is: a Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemlében jelent meg Major Tamás közleménye A méhnyakrák elleni vakcináció jelentősége gyermekkorben címmel. Részt vettünk az EUROGIN 2011 Kongresszuson Lisszabonban, ahol a HPV által okozott nőgyógyászati kórképek jelentőségét tárgyalták. Előadást tartottunk Gyulán a Gyermeknőgyógyász
Társaság Kongresszusán, Siófokon a Szülészeti Nőgyógyászati Továbbképző Tanfolyamon. Közreműködésünkkel indult el Rizikófaktor néven az új országos népegészségügyi kampány.

Új diagnosztikai műszerek beszerzése mellett okostelefonok képernyőjére is optimalizáltuk honlapunk megjelenését, közvetlenül elérhetővé tettük Facebook oldalunkat. Ezúton is figyelmükbe ajánljuk a facebook.com/naprendelo linket, ahol friss híreinket, bejegyzéseinket találják.

Amennyiben lájkolják az oldalt, az információk közvetlenül is eljuthatnak Önökhöz.

Szerző

Nőgyógyászati- szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk 2004-ben. A NAP Rendelő Debrecen legrégebben működő teljes körű ambuláns szülészeti-nőgyógyászati ellátást nyújtó magánrendelője. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink a betegellátás igényei szerint átalakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, barátságos környezetben várják Önt. A rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. Terhesgondozás területén a korai ultrahang diagnosztikától a terhesség utolsó harmadában végzett tartós magzati szívhangellenőrzésig minden lehetőség adott. Elérhetőségeinket ITT találja, rendelésünkre időpontot internetes bejelentkezéssel vagy akár email-en keresztül is tud kérni. Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket!

Nőgyógyász Szülész Debrecen