Új módszerek, beavatkozások

Az elmúlt évben számos új szolgáltatást vezettünk be, több szülészeti, nőgyógyászati kongresszuson vettünk részt, elindított Facebook oldalunkat eddig több mint kétszázan “lájkolták”. Magánrendelésünkön a szülészeti – nőgyógyászati betegellátás korszerű formái eddig is széleskörűen elérhetőek voltak: a méhnyakrák megelőzését szolgáló védőoltás, korszerű nőgyógyászati rákszűrés, a rákmegelőző állapotok kezelése elektromos sebészeti eljárással (LEEP).

Terhesség során új diagnosztikai lehetőségnek köszönhetően rutinszerűen szűrjük a Streptococcus fertőzéseket. A kórokozó, bár ritkán van jelen a hüvelyben, a magzatban komoly fertőzéseket tud okozni (tüdőgyulladás, szepszis).

Magánrendelőnkben 2011 óta elérhető a legkorszerűbb 24 órás vérnyomás ellenőrző monitor. Alkalmazásával nemcsak a korai felismerés biztosított, de kiszűrhető az ún. fehérköpeny hypertonia és elkerülhető az intézeti bennfekvés is.

Reméljük szolgáltatásainkkal továbbra is elégedettek lesznek, a NAP Rendelő munkatársai 2012-ben is szeretettel várják Önöket!

Szerző

Nőgyógyászati- szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk 2004-ben. A NAP Rendelő Debrecen legrégebben működő teljes körű ambuláns szülészeti-nőgyógyászati ellátást nyújtó magánrendelője. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink a betegellátás igényei szerint átalakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, barátságos környezetben várják Önt. A rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. Terhesgondozás területén a korai ultrahang diagnosztikától a terhesség utolsó harmadában végzett tartós magzati szívhangellenőrzésig minden lehetőség adott. Elérhetőségeinket ITT találja, rendelésünkre időpontot internetes bejelentkezéssel vagy akár email-en keresztül is tud kérni. Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket!

Nőgyógyász Szülész Debrecen