Újdonságok a NAP Rendelőben

A NAP Rendelőben igyekszünk a legkorszerűbb eszközöket, technikákat elérhetővé tenni pácienseink számára. Ennek megfelelően hazánkban elsők között kezdtük a közelmúltban alkalmazni a Histofreezer kriosebészeti rendszert.

A beavatkozással a bőr és a nyálkahártya apró elváltozásainak (vírusos szemölcs, kisebb polypok, condyloma, stb.) fagyasztásos kezelésére nyílik lehetőség.
A Histofreezer alkalmazásával kiválthatóak a korábban folyékony nitrogénnel végzett kezelések. A kezelési idő mindössze 15-40 másodperc. A kisműtétes beavatkozások számának növekedésével szükségessé válik egy új korszerű sterilizáló berendezés beszerzése, ennek megrendelése megtörtént. Alkalmazásával az eszközök sterilizálása rövidebb időt vesz majd igénybe.

A kismamák és családjuk kérését meghallgatva a NAP Rendelőben elérhető lesz ősztől a 4D ultrahang vizsgálatra, baba-mozira szóló ajándékutalvány.

Az új eljárásokról, lehetőségekről kérdezze a NAP Rendelő munkatársait!

Szerző

Nőgyógyászati- szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk 2004-ben. A NAP Rendelő Debrecen legrégebben működő teljes körű ambuláns szülészeti-nőgyógyászati ellátást nyújtó magánrendelője. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink a betegellátás igényei szerint átalakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, barátságos környezetben várják Önt. A rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. Terhesgondozás területén a korai ultrahang diagnosztikától a terhesség utolsó harmadában végzett tartós magzati szívhangellenőrzésig minden lehetőség adott. Elérhetőségeinket ITT találja, rendelésünkre időpontot internetes bejelentkezéssel vagy akár email-en keresztül is tud kérni. Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket!

Nőgyógyász Szülész Debrecen