Parkolás

Szülészeti – nőgyógyászati rendelőnkben igyekszünk a hozzánk forduló pácienseket a legjobb körülmények között, a legjobb tudásunk szerint ellátni. Folyamatosan fejlesztjük műszerparkunkat, továbbképzéseken követjük szakmánk fejlődését. Vannak azonban olyan körülmények, amelyekre nem lehet befolyásunk.

Ilyen a debreceni közlekedési és parkolási helyzet. Szerencsére a parkolási körülmények a belvárosban kialakított új területeknek köszönhetően lényegesen javultak, a NAP Rendelő pedig különösen kedvező helyzetbe került.

A Rendelő bejáratától néhány méterre, a Batthyány utca és a Gambrinus köz között található egy új, tágas, 150 férőhelyes parkoló. Itt a parkolási díjat sem kell előre percre pontosan kifizetni, elég távozáskor az eltöltött időnek megfelelő összeget kiegyenlíteni.

A parkoló a Szent Anna utcáról a Piac utca felé haladva jobbra kanyarodva érhető el. A sétálóutca utáni Jászai Mari utcára befordulva, annak végén található. Innen csak pár lépés rendelőnk bejárata.

Szerző

Nőgyógyászati- szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk 2004-ben. A NAP Rendelő Debrecen legrégebben működő teljes körű ambuláns szülészeti-nőgyógyászati ellátást nyújtó magánrendelője. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink a betegellátás igényei szerint átalakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, barátságos környezetben várják Önt. A rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. Terhesgondozás területén a korai ultrahang diagnosztikától a terhesség utolsó harmadában végzett tartós magzati szívhangellenőrzésig minden lehetőség adott. Elérhetőségeinket ITT találja, rendelésünkre időpontot internetes bejelentkezéssel vagy akár email-en keresztül is tud kérni. Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket!

Nőgyógyász Szülész Debrecen