Szeptembertől új nőgyógyász…

Az előzetes ígéretnek megfelelően szeptembertől a NAP Rendelőben folytatja magánrendelését Dr. Bartha Tünde doktornő, a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának szülész-nőgyógyásza. Rendelése eddig csütörtöki napokon volt a Termál Hotelben, ezt váltja
fel mai naptól a NAP Rendelőben folytatott hétfő délutáni rendelése. Szeretettel várjuk doktornőt és pácienseit rendelőnkben!

Szerző

Nőgyógyászati- szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk 2004-ben. A NAP Rendelő Debrecen legrégebben működő teljes körű ambuláns szülészeti-nőgyógyászati ellátást nyújtó magánrendelője. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink a betegellátás igényei szerint átalakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, barátságos környezetben várják Önt. A rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. Terhesgondozás területén a korai ultrahang diagnosztikától a terhesség utolsó harmadában végzett tartós magzati szívhangellenőrzésig minden lehetőség adott. Elérhetőségeinket ITT találja, rendelésünkre időpontot internetes bejelentkezéssel vagy akár email-en keresztül is tud kérni. Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket!

Nőgyógyász Szülész Debrecen