Újdonság a NAP Rendelőben

A NAP Rendelő létrehozása óta igyekszünk a hozzánk forduló pácienseket a legmagasabb színvonalon ellátni.

Biztosítjuk a szülészet, nőgyógyászat mind szélesebb területének helyszíni igénybevételét. A magánrendelő keretei között elérhetővé vált a nőgyógyászati rákszűrés, a HPV szűrés, a HPV védőoltás. Igyekszünk a különféle nőgyógyászati kórképekben (nőgyógyászati fertőzés, petefészek cysta, myóma, endometriosis, meddőség, stb.) a legkorszerűbb diagnosztikus és terápiás lehetőségeket biztosítani.

A terhesgondozás mellett pácienseink igénye alapján korszerű, 3D és 4D ultrahang vizsgálatok végzésére alkalmas készüléket állítottunk be.

A folyamatos fejlesztés keretében átalakítottuk a NAP Rendelő honlapját. Az új megjelenésben a rendelőnkben használt nyomtatványok, tájékoztató anyagok színvilága köszön vissza. Természetesen bővítettük is a honlap tartalmát: új információs anyagok jelentek meg, új fotókkal bővítettük a babaalbumot, kialakítottuk a 3D ultrahang galériát.

Reméljük átalakított honlapunk elnyeri tetszésüket! A magánrendelő működésével kapcsolatos kéréssel, javaslattal bátran keressenek bennünket!

Szerző

Nőgyógyászati- szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk 2004-ben. A NAP Rendelő Debrecen legrégebben működő teljes körű ambuláns szülészeti-nőgyógyászati ellátást nyújtó magánrendelője. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink a betegellátás igényei szerint átalakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, barátságos környezetben várják Önt. A rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. Terhesgondozás területén a korai ultrahang diagnosztikától a terhesség utolsó harmadában végzett tartós magzati szívhangellenőrzésig minden lehetőség adott. Elérhetőségeinket ITT találja, rendelésünkre időpontot internetes bejelentkezéssel vagy akár email-en keresztül is tud kérni. Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket!

Nőgyógyász Szülész Debrecen