3D / 4D Ultrahang – Nemcsak Babamozi

Pácienseink kívánsága alapján bővítjük a 3D / 4D ultrahang vizsgálat lehetőségeit. A szokásos 4D vizsgálati napokon kívül “Babamozi”-ra júliustól lehetőséget biztosítunk a hétköznapi rendelések keretében (általában a rendelés elején, vagy a végén) kedd, szerda és csütörtöki napokon is.

A bővítés személyi változással is jár, az ulrahang rendelés háziasszonya ezentúl Hoszpodár Erika ultrahang szakasszisztens lesz, akit a NAP Rendelőbe járó pácienseink már évek óta jól ismernek.

A vizsgálatot természetesen továbbra is előjegyzés alapján tudjuk végezni, a 4D vizsgálati napokra Erikával, az egyéb napokra a rendelő orvosokkal tudnak telefonon időpontot egyeztetni. A telefonszámokat az Elérhetőségek menüpontban találják meg.

Szeretettel várjuk a Kismamákat és hozzátartozóikat!

Szerző

Nőgyógyászati- szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk 2004-ben. A NAP Rendelő Debrecen legrégebben működő teljes körű ambuláns szülészeti-nőgyógyászati ellátást nyújtó magánrendelője. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink a betegellátás igényei szerint átalakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, barátságos környezetben várják Önt. A rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. Terhesgondozás területén a korai ultrahang diagnosztikától a terhesség utolsó harmadában végzett tartós magzati szívhangellenőrzésig minden lehetőség adott. Elérhetőségeinket ITT találja, rendelésünkre időpontot internetes bejelentkezéssel vagy akár email-en keresztül is tud kérni. Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket!

Nőgyógyász Szülész Debrecen