3D – 4D Ultrahang

Szeretne mielőbb találkozni babájával? Megnyugodni, saját szemével is meggyőződni róla, hogy szervei hiánytalanul megvannak, és jól érzi magát az Ön pocakjában?
A jelenleg elérhető legkorszerűbb ultrahang készülékkel a terhesség alatti ultrahang diagnosztika mellett a NAP Rendelőben lehetőség van 3D és 4D ultrahangvizsgálat végzésére is.
A magzat fekvésétől, a terhességi kortól függően látványos felvételek készítésére nyílik lehetőség. A 30 perces vizsgálat nemcsak babamozi, hanem teljes értékű vizsgálat, mely a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság ajánlásának megfelelően, hazai és nemzetközi vizsgával rendelkező ultrahang vizsgáló közreműködésével történik.

Szeretettel várjuk!

Szerző

Nőgyógyászati- szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk 2004-ben. A NAP Rendelő Debrecen legrégebben működő teljes körű ambuláns szülészeti-nőgyógyászati ellátást nyújtó magánrendelője. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink a betegellátás igényei szerint átalakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, barátságos környezetben várják Önt. A rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. Terhesgondozás területén a korai ultrahang diagnosztikától a terhesség utolsó harmadában végzett tartós magzati szívhangellenőrzésig minden lehetőség adott. Elérhetőségeinket ITT találja, rendelésünkre időpontot internetes bejelentkezéssel vagy akár email-en keresztül is tud kérni. Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket!

Nőgyógyász Szülész Debrecen