PrenaTest

Új, kockázatmentes módszer, a magzati kromoszóma-rendellenességek kimutatására

A PrenaTest® kockázatmentesen, a magzatot nem veszélyeztetve, anyai vérvétellel, az invazív módszerrel végzett vizsgálatokkal azonos hatékonysággal képes kimutatni a Down-kórt és más számbeli kromoszóma-rendellenességet.

A non-invazív, egyszerű anyai vérvétellel elvégezhető, tehát vetélési kockázattal nem járó PrenaTest® a méhlepényből az anyai vérbe jutó szabad magzati DNS-t vizsgálja.

A DNS-láncok szerkezete alapján beazonosítható, hogy melyik kromoszómáról származnak, és hogy megfelelő mennyiségben vannak-e jelen. Az újgenerációs szekvenáláson alapuló modern vizsgálati technológia hatékony módja a számbeli kromoszóma-rendellenességek kimutatásának.

A PrenaTest®-et a nagy tapasztalattal rendelkező német laboratórium, a Lifecodexx végzi.

A PrenaTest® az első európai akkreditációval és CE jelzéssel rendelkező vizsgálat a magzati kromoszóma-rendellenességek anyai vérből történő kimutatására.

A PrenaTest® vizsgálattal a születendő gyermek neme is megállapítható, valamint a teszt ikerterhességben is alkalmazható.

Az egyszerű anyai vérvétellel, a 9. és a 20. terhességi hét között elvégezhető PrenaTest® személyre szabottan, számos vizsgálati lehetőséggel nyújt megbízható eredményt.

ÚJDONSÁG: quantitatív PCR technikán alapuló PrenaTest®

Költséghatékony új lehetőség a Down szindróma (21 triszómia) szűrésében!

Lényegesen kedvezőbb ár, gyorsabb eredmény!

A qPCR technikán alapuló PrenaTest® Alap a korábban alkalmazott, lényegesen drágább, szekvenáláson alapuló  módszerrel azonos biztonsággal és hatékonysággal mutatja ki  a magzati 21-es triszómiát. A jelenleg 75 000 forintos áron elérhető vizsgálat a laboratóriumba érkezéstől számított 3 munkanapon belül megbízható eredményt ad. A kedvező árú vizsgálat jelenleg a 21. kromoszóma számbeli rendellenességének kimutatására alkalmas. Nem vehető igénybe ikerterhesség esetén. A 18-as és 13-as triszómiák, a nemi kromoszómák rendellenességeinek kimutatására továbbra is a korábban megszokott PrenaTest® Optimum és PrenaTest® Plus vizsgálatok vehetők igénybe.

A vizsgálatok nem helyettesítik és nem teszik feleslegessé a rutin diagnosztikai eljárásokat, illetve a genetikai tanácsadást. 

További információk a www.prenatest.hu honlapon.

 

Szerző

Nőgyógyászati- szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk 2004-ben. A NAP Rendelő Debrecen legrégebben működő teljes körű ambuláns szülészeti-nőgyógyászati ellátást nyújtó magánrendelője. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink a betegellátás igényei szerint átalakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, barátságos környezetben várják Önt. A rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. Terhesgondozás területén a korai ultrahang diagnosztikától a terhesség utolsó harmadában végzett tartós magzati szívhangellenőrzésig minden lehetőség adott. Elérhetőségeinket ITT találja, rendelésünkre időpontot internetes bejelentkezéssel vagy akár email-en keresztül is tud kérni. Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket!

Nőgyógyász Szülész Debrecen