Mensesnaptár

A menstruációs vérzés gyakorisága, a vérzés mennyisége még teljesen egészséges nőknél sem állandó. Emellett a hormonális rendszer egyensúlyzavara és a nőgyógyászati szervek legtöbb betegsége is vérzési rendellenességet okozhat. Emiatt nagy segítségünkre lenne a nőgyógyászati ellátásban, ha minden nő rendszeresen vezetne mensesnaptárt. Minden rendelésen, így a NAP Rendelőben is beszerezhető a menstruációs vérzések vezetésére szolgáló naptár, ennek előnye, hogy a ciklust kísérő tünetek, az esetleges közti vérzések is jelölhetők rajta.

Miért segít nekünk a mensesnaptár? Szabályosan vezetett naptár esetén szinte egy pillantás alapján tájékozódhatunk a vérzészavar meglétéről, jellegéről, következtethetünk a lehetséges kiváltó okokra, terhesség esetén megállapíthatjuk annak pontos korát. Ugyanakkor csupán a mensesnaptár alapján ki is zárhatunk egyes kórképeket (pld. méhen kívüli terhesség) így Önt megkímélhetjük bizonyos vizsgálatoktól, felesleges beavatkozásoktól. Terhesség vállalása esetén pontosabban ki tudjuk számolni a megtermékenyülésre alkalmas napokat, hormonális fogamzásgátló mellett jelentkező vérzés esetén tanácsot tudunk adni a kezelés legcélszerűbb módjáról.

Összességében a mensesnaptár vezetésére fordított idő bőségesen megtérül és kamatozik a későbbiekben. Éljen Ön is a lehetőséggel! Honlapunkról is letöltheti mensesnaptárát, melyet egy éven keresztül használhat. Kérjük kitöltött mensesnaptárát hozza magával a nőgyógyászati vizsgálatra.

A mensesnaptár letöltéséhez kattintson ide! (PDF)

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

Szerző

Nőgyógyászati- szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk 2004-ben. A NAP Rendelő Debrecen legrégebben működő teljes körű ambuláns szülészeti-nőgyógyászati ellátást nyújtó magánrendelője. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink a betegellátás igényei szerint átalakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, barátságos környezetben várják Önt. A rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. Terhesgondozás területén a korai ultrahang diagnosztikától a terhesség utolsó harmadában végzett tartós magzati szívhangellenőrzésig minden lehetőség adott. Elérhetőségeinket ITT találja, rendelésünkre időpontot internetes bejelentkezéssel vagy akár email-en keresztül is tud kérni. Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket!

Nőgyógyász Szülész Debrecen