Lézerkezelések

Nőgyógyászati és orvos-esztétikai lézerkezelések

A NAP Rendelőben a klasszikus nőgyógyászati ellátás mellett igénybe veheti a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ szolgáltatásait is. Európában az elsők között indult 2015-ben lézerközpontunk, ahol számos panaszát tudjuk orvosolni új generációs lézerkezelések segítségével. Ön sem fordult még orvoshoz vizelettartási panaszai miatt, mert félt a műtéttől? Az IncontiLase intézeti bennfekvés, műtét, katéterezés és fájdalom nélkül tud Önnek segíteni. Változókori panaszai vannak, de idegenkedik a hormonális kezeléstől? A RenovaLase hormonmentesen csökkenti majd tüneteit. Műtétmentes megoldások a hüvelyfal és méhsüllyedés korrekciójára. Sikeres nőgyógyászati kezeléseink mellett orvos-esztétikai kezelésekkel javítjuk bőre állapotát. Tájékozódjon a lehetőségekről, kérjen konzultációs időpontot!

Nőgyógyászat

Az intimlézer technológia segítségével a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központban számos – az Ön mindennapi tevékenységét befolyásoló – kellemetlen tünet és panasz műtét nélküli, minimálisan megterhelő kezelésére van lehetőség.

Elcseppen a vizelete? Száraznak érzi a hüvelyét? Nem megfelelő a hüvely tágassága? Központunkban már több száz hasonló esetet sikeresen kezeltünk. Az Ön problémájára is van megoldás!
NŐGYÓGYÁSZATI LÉZERKEZELÉSEK

ARckezelések

Bőrünk a külvilággal legnagyobb felületen érintkező szervünk, testünk első védelmi vonala. Jó állapotának biztosítása nemcsak esztétikai kérdés, hanem az egészség szempontjából is kiemelkedően fontos.

Zavarják a szem körüli ráncok? Aggasztja arcbőrének az állapota? Régóta próbálkozik az akne eltüntetésével? Nem megfelelően gyógyult meg egy műtéti heg? Korszerű eszközeink segítségével számos területen segíteni tudunk Önnek!
Arckezeléseink

Testkezelések

Testünk folyamatos változáson megy keresztül – a zsírréteg megnövekedhet, a bőr megereszkedhet, és bárhol megjelenhetnek nem kívánt szőrszálak vagy bőrelváltozások. Mindezek ellen azonban lehet tenni.

Alakformálásra, vagy bőrfeszesítésre van szüksége? Eltüntetné a striákat, halványítani szeretné meglévő hegeit? Zavarják a makacs zsírpárnák, erősíteni szeretné izmait? A Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központban mindenre van hatékony, gyors és fájdalommentes megoldás.
Testkezeléseink
Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

KORSZERŰ KÉSZÜLÉKEK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN

AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODVA

A több évtizedes szakmai tapasztalat, a speciális jártasság és a csúcstechnológia alkalmazása együttesen teremti meg a pácienseink sikeres gyógyításához szükséges feltételeket. Büszkék vagyunk rá, hogy személyre szabott megoldásokat kínálva az elérhető legjobb ellátásban részesíthetjük a hozzánk fordulókat.
A kezeléseket egy Önnel egyeztetett időpontban, előzetes vizsgálatot követően végezzük el. Teljes mértékben alkalmazkodunk napirendjéhez: a kezeléseket akár kora reggeli órákban, vagy ebédidőben is igénybe veheti. Tájékozódjon, és éljen az új – jelenleg elérhető legkorszerűbb – lehetőségekkel.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Foglaljon időpontot

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram