Nőgyógyászati konzultáció, másodvélemény

Részletes felvilágosítást nyújtunk

A kellő szakmai felkészültséggel, korszerű eszközökkel elvégzett nőgyógyászati vizsgálat mellett ugyanilyen fontosnak tartjuk pácienseink részletes felvilágosítását egy átfogó konzultáció keretein belül. Örülünk neki, ha Ön már a megbeszélés elején felteszi azokat a kérdéseket, melyek nyugtalanítják, melyekre tőlünk választ vár. Célszerű ezeket már otthon előzetesen összegyűjteni, hiszen a vizsgálattal járó izgalom miatt esetleg megfeledkezhet valamiről. Az előzetesen feltett kérdések segítenek nekünk megtervezni a kiegészítő vizsgálatokat, így célzottan kereshetjük panaszai okát.

Lehetnek olyan kérdései, melyekre már a nőgyógyászati vizsgálat előtt választ szeretne. Hogyan készüljön a vizsgálatra, milyen kérdéseket fog orvosa feltenni? Nem tudja az észlelt tünet kóros-e, milyen későbbi következményei lehetnek. Az is előfordulhat, hogy a más rendelésen hallottakat szeretné újabb információval kiegészíteni. Ebben szeretnénk a honlapunkon található tájékoztatókkal, ismertetőkkel segítségére lenni.

Megbeszéljük a lehetőségeket

A vizsgálatot követő konzultáció alkalmával részletesen megbeszéljük Önnel a vizsgálati leletet, az esetlegesen talált eltéréseket, azok súlyosságát. Lehetőség szerint igyekszünk megoldásukra több alternatívát kínálni, hogy az Ön igényei alapján közösen tudjuk kiválasztani a legjobb lehetőséget. Ekkor bátran tegyen fel további kérdéseket, kérdezzen rá bármilyen részletre, ami esetleg nem volt teljesen érthető.

Választ adunk a kérdéseire

Részletes, érthető felvilágosítást nyújtunk, hogy Ön a legjobb döntést hozhassa.

Foglaljon időpontot

Second Opinion (másodvélemény)

A NAP Rendelő orvosai nyitottak és örömmel segítenek az úgynevezett „másodlagos konzultációban” is. Ilyenkor a páciens máshol kapott lelettel, szakvéleménnyel keres fel egy újabb szakorvost. Ennek oka nem feltétlenül a korábbi orvossal szembeni elégedetlenség, bizalmatlanság, csupán tudni szeretné, a javasolt terápia, műtét biztosan a legjobb megoldás-e panaszaira. Mi magunk is biztatjuk pácienseinket, a legcsekélyebb bizonytalanság esetén bátran kérjék ki más, az adott kórkép kezelésében jártas szakember véleményét. Egy szakorvostól kapott másodvélemény sokkal hasznosabb, mint az interneten talált bizonytalan eredetű, kétes hitelességű információk alapján döntést hozni. Másodlagos konzultáció során sokszor a rendelkezésünkre álló adatok alapján tudunk véleményt mondani, javaslatot tenni, máskor szükség lehet kiegészítő vizsgálatok elvégzésére. Ilyenkor is tegyen fel kérdéseket, így megnyugodva tud majd megalapozott döntést hozni kezelését illetően!
A nőgyógyászati vizsgálatot panaszmentes esetben is indokolt évente egyszer, orvosa javaslatra esetleg gyakrabban megismételni. Panaszok jelentkezése esetén természetesen soron kívül jelentkezzen nőgyógyászánál!
Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram