Vizelettartási zavarok

Mikor beszélünk inkontinenciáról?

Inkontinenciának az akaratunktól független vizeletürítést nevezzük. Ideális esetben rendszeres időközönként akaratlagosan teljesen ki tudjuk üríteni a húgyhólyagot. Ezen kívül vizelet a hólyagból nem ürül. A folyamatot bonyolult szabályozó mechanizmus irányítja, így nem ritkák a különböző zavarok, számos esetben előfordulhat vizelettartási probléma.

Tünetről kell beszélnünk, hiszen a vizeletvesztés hátterében különböző kórokok állhatnak: a húgyhólyag záróizmának gyengesége, a hólyagalapot tartó kötőszövet gyengesége, hólyag falában lévő izomzat fokozott aktivitása, gyógyszerek, fejlődési rendellenességek, korábbi sebészeti beavatkozások. Sajnos a tünetekről a nők többsége nem tesz említést, akár éveken keresztül elviseli a kellemetlen helyzetet. Az akaratlan vizeletvesztés miatt lemond bizonyos tevékenységekről, betét viselésére kényszerül, életminősége romlik.
Számos ok állhat annak hátterében, hogy eddig esetleg Ön sem fordult panaszával orvoshoz: szégyenérzet, a terápiás lehetőségek ismeretének hiánya, a korábbi kezelések sikertelensége, félelem a műtéttől, a kellemetlen vizsgálatoktól.

Az elmúlt időszakban szerencsére a lézertechnológia alkalmazásával lehetővé vált pácienseink jelentős részénél a vizelettartási probléma megszüntetése műtéti beavatkozás, fájdalom és intézeti bennfekvés nélkül.

Ne hagyja, hogy a szivárgó vizelet irányítsa az életét!

A műtétmentes megoldások segítségével újra gátlások nélkül, önfeledten telhetnek a mindennapok.

Foglaljon időpontot

Megoldást kínálunk

A Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központban – Magyarországon egyedülálló módon – a három legmodernebb műtétmentes megoldás együttesen áll rendelkezésre a vizelettartási probléma kezelésére. Rövid időn belül, szúrás, vágás és fájdalom nélkül segítünk elérni a kitűzött célt.

IncontiLase®

Hüvelyi lézerkezelés
Bővebben a kezelésről

IntraLase®

Húgycsövön belüli lézerkezelés
Bővebben a kezelésről

EMSELLA®

Gátizom erősítő kezelés
Bővebben a kezelésről
Tudjon meg többet műtétmentes megoldásainkról, és foglaljon időpontot kivizsgálásunkra! Forduljon hozzánk bizalommal, hogy Önnek is összeállíthassunk egy személyre szabott kezelési tervet, amivel visszakaphatja vizeletcsepegés-mentes életét!

Vessen véget az inkontinenciával járó kellemetlenségeknek!

Elérhető eredmények

Több tízezer inkontinencia ellenes kezelés eredményei és klinikai tanulmányok alapján az IncontiLase® kezelés hatásos és biztonságos és egyre több helyen épül be az inkontinencia kezelésébe. Elvégzését követően 4 hónappal korábban enyhe és középsúlyos inkontinenciában szenvedő páciensek 95-97 százaléka számolt be érdemi javulásról, közel 70% teljes tünetmentességről.
Klinikánkon Magyarországon egyedülálló műtétmentes kezelési csomag segíti gyógyulását!
Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot
Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram