Szülészeti konzultáció

A várandósságra való felkészülés és a gondozás során szükséges vizsgálatok elvégzése mellett rendelőnkben kiemelten fontos a részletes felvilágosítás is. Örülünk neki, ha már a megbeszélés elején felteszi azokat a kérdéseket, melyek nyugtalanítják, akár a saját, akár a baba állapotát illetően. A terhesgondozás során rendszeresen találkozik majd orvosainkkal, a két ellenőrzés között felmerülő kérdéseket célszerű már otthon előzetesen összegyűjteni, hiszen a vizsgálattal járó izgalom miatt esetleg megfeledkezhet valamiről. Az előzetesen feltett kérdések segítenek nekünk megtervezni a kiegészítő vizsgálatokat, így célzottan kereshetjük panaszai okát.

Lehetnek olyan kérdései, melyekre már a vizsgálat előtt választ szeretne. Hogyan készüljön a vizsgálatra, milyen kérdéseket fog orvosa feltenni? Nem tudja a terhesség során észlelt tünet kóros-e, milyen későbbi következményei lehetnek. Ebben szeretnénk a honlapunkon található tájékoztatókkal, ismertetőkkel segítségére lenni. Természetesen, ha olyan fontos kérdés merül fel, amire itt nem talál választ és nyugtalanítja, email-en, vagy telefonon keresztül bármikor elér bennünket.
A várandósság emlékezetes időszakában a hozzánk járó páciensek minden kérdésükre választ kapnak, felesleges izgalmak és bizonytalanság nélkül várhatják a baba megszületését.
Hisszük, hogy a részletes felvilágosítás minden várandós nőt megillet. Vizsgálat után megbeszéljük Önnel a vizsgálati leletet, az esetlegesen talált eltéréseket, azok súlyosságát. A várandósság harmadik harmadában a legfontosabb a magzat méhen belüli állapotának ellenőrzése. Nem megnyugtató leletek esetén kiegészítő vizsgálatokat végzünk, ez alapján, Önökkel közösen döntünk a további tennivalókról. Ekkor bátran tegyen fel további kérdéseket, kérdezzen rá bármilyen részletre, ami esetleg nem volt teljesen érthető.

Választ adunk a kérdéseire

Részletes, érthető felvilágosítást nyújtunk, hogy Ön a legjobb döntést hozhassa.

Foglaljon időpontot
A NAP Rendelő orvosai nyitottak és örömmel segítenek az úgynevezett „másodlagos konzultációban” is. Ez az angol nyelvterületen second opinion-ként ismert lehetőség hazánkban még kevéssé elterjedt. Ilyenkor a páciens máshol kapott lelettel, szakvéleménnyel keres fel egy újabb szakorvost felvilágosítás céljából. Ennek oka nem feltétlenül a korábbi orvossal szembeni elégedetlenség, bizalmatlanság, csupán tudni szeretné, a javasolt terápia biztosan a legjobb megoldás-e az ő és magzata számára. Mi magunk is biztatjuk pácienseinket, a legcsekélyebb bizonytalanság esetén bátran kérjék ki más, az adott terhességi kórkép kezelésében jártas szakember véleményét. Sokkal hasznosabb ez, mint az interneten talált bizonytalan eredetű, kétes hitelességű információk alapján döntést hozni. Másodlagos konzultáció során sokszor a rendelkezésünkre álló adatok alapján tudunk véleményt mondani, javaslatot tenni, máskor szükség lehet kiegészítő vizsgálatok elvégzésére. Ilyenkor is tegyen fel kérdéseket, így megnyugodva tud majd megalapozott döntést hozni terhességét illetően!
Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram