Klinikánkról

Rendelőnk több mint tíz éves sikeres működést követően 2016. végén új helyre költözött, ahol teljeskörű felújítást követően nyitottuk meg tágas, reményeink szerint minden igényt kielégítő központunkat. Az új helyszín, a Kétmalom utca a Belváros és a Nagyerdő között, a Bem tér közvetlen közelében található. Tömegközlekedési eszközt használva rövid sétával elérheti: az 1. villamosvonal Bem tér megállója egy perc sétára található. Gépkocsival a Bem téren parkolóórával ellátott várakozóhelyen, a környező utcákban többnyire díjmentesen parkolhat. Rendelőnk megközelítését pontosan megtalálja Kapcsolat menüpontban.

Keressék fel rendelőnket, szeretettel várjuk Önöket!

 

Kényelemben, biztonságban.

A rendelő helyiségeiben kényelmes design bútorokat talál, igyekeztünk barátságos, stresszmentes környezetet kialakítani. Várakozás közben kellemes lounge zenét hallgathat, prémium magazinokat lapozgathat, szívesen látjuk egy csésze kávéra, frissítőre.
Konzultáció során a betegtájékoztató anyagok mellett személyre szabott tanácsadással várjuk. A terápiás lehetőségek közül kívánságát figyelembe véve, közösen választjuk ki a legkedvezőbbet. Munkánkat vadonatúj, modern diagnosztikai berendezések segítik. A nőgyógyászati szűrővizsgálatnál a méhszáj műszeres képét videokamera segítségével megjelenítjük, így a vizsgálatot, az esetleges elváltozásokat, azok kezelését Ön is láthatja.

A nőgyógyászati diagnosztikában és terhesgondozásban korszerű 4 dimenziós ultrahang készülék segíti munkánkat. A rutin ultrahang szűrések mellett lehetőségünk van magzati keringésvizsgálatra, 4 dimenziós ultrahang felvételek készítésére is. Ez utóbbi esetén is részletes leletet, szakvéleményt mellékelünk. A dokumentáció minden lehetséges formája (DVD felvétel, fotó CD, video dokumentáció) elérhető.

A terhesgondozás minden szükséges eszköze elérhető rendelőnkben. A magzati szívműködés regisztrálására korszerű cardiotocographot használunk.

Betegeink biztonsága és kényelme érdekében a vizsgálatokhoz kizárólag egyszer használatos, steril, előmelegített műanyag eszközöket használunk.

Orvosaink

Dr. Bartha Tünde
szülész-nőgyógyász
lézer és orvosesztétika specialista
Bejelentkezés
Dr. Major Tamás
szülész-nőgyógyász
lézerspecialista
Bejelentkezés
Dr. Bacskó György
szülész-nőgyógyász
kórházi osztályvezető főorvos
+36 30 680 0352
Dr. Lőrincz Judit
szülész-nőgyógyász
 
Bejelentkezés

Munkatársaink

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram