Kiemelt kezeléseink

Klinikánkról

Rendelőnk több mint tíz éves sikeres működést követően 2016. végén új helyre költözött, ahol teljeskörű felújítást követően nyitottuk meg tágas, reményeink szerint minden igényt kielégítő központunkat. Az új helyszín, a Kétmalom utca a Belváros és a Nagyerdő között, a Bem tér közvetlen közelében található. Tömegközlekedési eszközt használva rövid sétával elérheti: az 1. villamosvonal Bem tér megállója egy perc sétára található. Gépkocsival a Bem téren parkolóórával ellátott várakozóhelyen, a környező utcákban többnyire díjmentesen parkolhat. Rendelőnk megközelítését pontosan megtalálja Kapcsolat menüpontban.

Keressék fel rendelőnket, szeretettel várjuk Önöket!

 

Kényelemben, biztonságban.

A rendelő helyiségeiben kényelmes design bútorokat talál, igyekeztünk barátságos, stresszmentes környezetet kialakítani. Várakozás közben kellemes lounge zenét hallgathat, prémium magazinokat lapozgathat, szívesen látjuk egy csésze kávéra, frissítőre.
Konzultáció során a betegtájékoztató anyagok mellett személyre szabott tanácsadással várjuk. A terápiás lehetőségek közül kívánságát figyelembe véve, közösen választjuk ki a legkedvezőbbet. Munkánkat vadonatúj, modern diagnosztikai berendezések segítik. A nőgyógyászati szűrővizsgálatnál a méhszáj műszeres képét videokamera segítségével megjelenítjük, így a vizsgálatot, az esetleges elváltozásokat, azok kezelését Ön is láthatja.

A nőgyógyászati diagnosztikában és terhesgondozásban korszerű 4 dimenziós ultrahang készülék segíti munkánkat. A rutin ultrahang szűrések mellett lehetőségünk van magzati keringésvizsgálatra, 4 dimenziós ultrahang felvételek készítésére is. Ez utóbbi esetén is részletes leletet, szakvéleményt mellékelünk. A dokumentáció minden lehetséges formája (DVD felvétel, fotó CD, video dokumentáció) elérhető.

A terhesgondozás minden szükséges eszköze elérhető rendelőnkben. A magzati szívműködés regisztrálására korszerű cardiotocographot használunk.

Betegeink biztonsága és kényelme érdekében a vizsgálatokhoz kizárólag egyszer használatos, steril, előmelegített műanyag eszközöket használunk.

Orvosaink

Dr. Bartha Tünde
szülész-nőgyógyász
lézer és orvosesztétika specialista
Bejelentkezés
Dr. Major Tamás
szülész-nőgyógyász
lézerspecialista
Bejelentkezés
Dr. Bacskó György
szülész-nőgyógyász
kórházi osztályvezető főorvos
+36 30 680 0352
Dr. Lőrincz Judit
szülész-nőgyógyász
 
Bejelentkezés

Munkatársaink

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram