Szülésfelkészítés

A NAP rendelőben nem csak a testtel, de a lélekkel is foglalkozunk. A vizsgálatok mellett talán a várandósokat legjobban a szüléssel, a szülés körülményeivel kapcsolatos kérdések foglalkoztatják. Az ismeretlen sok esetben félelmet, szorongást idézhet elő. A szülésfelkészítés során a legnagyobb gondossággal igyekszünk megválaszolni a felmerülő kérdéseket, tabuk nélkül mesélünk arról, hogy mi várhat Önökre a szülőszobán és a gyermekágyas időszakban.
Egy új élet születése minden pár életében izgalmas és a legszebb pillanatok közé tartozik. Rendelőnkben abban is segítséget nyújtunk, hogy ezt a meghatározó időszakot minden fontos információ birtokában, a lehető legfelkészültebben, nyugalomban éljék meg a leendő szülők. Azokra a gyakori kérdésekre, hogy „Honnan tudom, hogy itt az idő?” „Mit kell tennem, ha elfolyik a magzatvíz vagy fájásaim lesznek?” „Mi fog velem történni a szülőszobán?” A szülés megindulásáról, a szülés folyamatáról, a tervezett és szükséges vizsgálatok fontosságáról is tájékoztatást kaphatnak tőlünk. A spontán szülés és családbarát szemlélet támogatásáról, az esetleges császármetszés szükségességéről, potenciális veszélyeiről is igyekszünk minden kételyt eloszlatni. Az átfogó szülésfelkészítés keretein belül érdeklődéssel fogadjuk a felmerülő és megválaszolandó kérdéseket.
A leggyakrabban felmerülő témák: élettani változások, helyes étrend és életmód terhesség alatt, testkultúra, szexualitás, vizsgálatok a várandósgondozás alatt, a szülés alatti fájdalomcsillapítás lehetőségei, a vajúdás, szülés és gyermekágyas időszak testi és lelki változásai, a szülés folyamata, az apa feladata a szülőszobán, aranyóra az újszülöttel.
Készüljenek velünk életük fontos eseményére, szeretettel várunk minden kedves várandóst!
Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram