Már a facebookon is

A szülészeti - nőgyógyászati magánrendelés mellett munkatársaink az elmúlt időszakban is aktívan részt vettek a tudományos életben is: a Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemlében jelent meg Major Tamás közleménye A méhnyakrák elleni vakcináció jelentősége gyermekkorben címmel. Részt vettünk az EUROGIN 2011 Kongresszuson Lisszabonban, ahol a HPV által okozott nőgyógyászati kórképek jelentőségét tárgyalták. Előadást tartottunk Gyulán a Gyermeknőgyógyász
Társaság Kongresszusán, Siófokon a Szülészeti Nőgyógyászati Továbbképző Tanfolyamon. Közreműködésünkkel indult el Rizikófaktor néven az új országos népegészségügyi kampány.

Új diagnosztikai műszerek beszerzése mellett okostelefonok képernyőjére is optimalizáltuk honlapunk megjelenését, közvetlenül elérhetővé tettük Facebook oldalunkat. Ezúton is figyelmükbe ajánljuk a facebook.com/naprendelo linket, ahol friss híreinket, bejegyzéseinket találják.

Amennyiben lájkolják az oldalt, az információk közvetlenül is eljuthatnak Önökhöz.

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram