Genetikai szűrővizsgálatok

Folyamatosan bővítjük a NAP Rendelőben elérhető genetikai szűrővizsgálatok körét. Vezető hazai és nemzetközi laborokkal együttműködve lehetőség biztosítunk a kombinált teszt, a kvartett teszt, az integrált teszt elvégzésére. Emellett előzetes genetikai tanácsadást követően elérhető nálunk a legkorszerűbb módszer, az anyai vérből végzett, nem invazív molekuláris genetikai vizsgálat is. A PrenaTest során az anyai vérben található magzati DNS vizsgálatával nagy biztonsággal kizárhatóak a leggyakrabban előforduló magzati krómoszóma rendellenességek. Az egyes módszerekről részletes ismertetőt talál honlapunkon: Ezt nyújtjuk / Szülészet / Genetikai szűrések rovatban .

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram