INTERNETES ELŐJEGYZÉS

Hiszünk a személyes kapcsolat fontosságában, tapasztaljuk, hogy a telefonos előjegyzési rendszer számos előnnyel rendelkezik pácienseink számára. Így – még ha időnként terhet is jelent a telefonok fogadása - a jövőben is biztosítjuk a személyes bejelentkezés lehetőségét telefonon keresztül. Emellett új opcióként mától lehetőségük van néhány kattintással internetes felületen keresztül is időpontot kérni nőgyógyászainkhoz. A választott orvoshoz a kívánt dátum és időpont kiválasztásával, telefonszámuk és email címük megadásával gyorsan, egyszerűen jelentkezhetnek be. A foglalásokra 24 órán belül a megadott elérhetőségükön keresztül visszajelzünk. A visszajelzést követően tekinthető az előjegyzés véglegesnek. Aznapi rendelésre általában már nincs helyünk, így aznapi jelentkezést csak telefoon tudonk fogadni.
Szeretettel várjuk Önöket!

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram