A TV2 a NAP Rendelőben

November végén a  TV2  Kilenc hónap sorozata vendégeskedett rendelőnkben. A műsor az elmúlt évben kórházakat, klinikákat mutatott be, idén magánrendelők szerepelnek benne. Debrecenből két rendelőt választottak ki, örömünkre szolgál, hogy a NAP Rendelő lehetett az egyik. A forgatás jó hangulatban zajlott, a vágás után adásba egy konkrét eset került, egy vesetranszplantáción átesett kismama terhesgondozása. Az adás december 15-én volt látható a TV2-n, a videováltozat megtalálható facebook oldalunkon (www.facebook.com/naprendelo)!

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram