Új módszerek, beavatkozások

Az elmúlt évben számos új szolgáltatást vezettünk be, több szülészeti, nőgyógyászati kongresszuson vettünk részt, elindított Facebook oldalunkat eddig több mint kétszázan "lájkolták". Magánrendelésünkön a szülészeti – nőgyógyászati betegellátás korszerű formái eddig is széleskörűen elérhetőek voltak: a méhnyakrák megelőzését szolgáló védőoltás, korszerű nőgyógyászati rákszűrés, a rákmegelőző állapotok kezelése elektromos sebészeti eljárással (LEEP).

Terhesség során új diagnosztikai lehetőségnek köszönhetően rutinszerűen szűrjük a Streptococcus fertőzéseket. A kórokozó, bár ritkán van jelen a hüvelyben, a magzatban komoly fertőzéseket tud okozni (tüdőgyulladás, szepszis).

Magánrendelőnkben 2011 óta elérhető a legkorszerűbb 24 órás vérnyomás ellenőrző monitor. Alkalmazásával nemcsak a korai felismerés biztosított, de kiszűrhető az ún. fehérköpeny hypertonia és elkerülhető az intézeti bennfekvés is.

Reméljük szolgáltatásainkkal továbbra is elégedettek lesznek, a NAP Rendelő munkatársai 2012-ben is szeretettel várják Önöket!

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram