Megújultunk

A NAP Rendelő 9 éves fennállása alatt háromszor újítottuk fel rendelőnket, több milliós műszerpark került beszerzése, számos fejlesztés történt, azonban honlapunk ez idő alatt csupán egy alkalommal esett át ráncfelvarráson. Nagyon szerettük, a statisztikák alapján sok látogatója volt, de eljárt felette az idő. Úgy döntöttünk a debreceni GENIUS MM csapata segítségével új arculatot és honlapot hozunk létre. Ennek eredményét láthatják a mai naptól.

Reméljük az új, szándékunk szerint fiatalos dizájn, az egyszerű, áttekinthető szerkezet elnyeri tetszésüket! Böngésszenek kedvükre!

Visszajelzéseiket, észrevételeiket örömmel vesszük a Kapcsolat oldalon található emailen keresztül, vagy Facebook oldalunkon!

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram