Mensesnaptár

A menstruációs vérzés gyakorisága, a vérzés mennyisége még teljesen egészséges nőknél sem állandó. Emellett a hormonális rendszer egyensúlyzavara és a nőgyógyászati szervek legtöbb betegsége is vérzési rendellenességet okozhat. Emiatt nagy segítségünkre lenne a nőgyógyászati ellátásban, ha minden nő rendszeresen vezetne mensesnaptárt. Minden rendelésen, így a NAP Rendelőben is beszerezhető a menstruációs vérzések vezetésére szolgáló naptár, ennek előnye, hogy a ciklust kísérő tünetek, az esetleges közti vérzések is jelölhetők rajta.

Miért segít nekünk a mensesnaptár? Szabályosan vezetett naptár esetén szinte egy pillantás alapján tájékozódhatunk a vérzészavar meglétéről, jellegéről, következtethetünk a lehetséges kiváltó okokra, terhesség esetén megállapíthatjuk annak pontos korát. Ugyanakkor csupán a mensesnaptár alapján ki is zárhatunk egyes kórképeket (pld. méhen kívüli terhesség) így Önt megkímélhetjük bizonyos vizsgálatoktól, felesleges beavatkozásoktól. Terhesség vállalása esetén pontosabban ki tudjuk számolni a megtermékenyülésre alkalmas napokat, hormonális fogamzásgátló mellett jelentkező vérzés esetén tanácsot tudunk adni a kezelés legcélszerűbb módjáról.

Összességében a mensesnaptár vezetésére fordított idő bőségesen megtérül és kamatozik a későbbiekben. Éljen Ön is a lehetőséggel! Honlapunkról is letöltheti mensesnaptárát, melyet egy éven keresztül használhat. Kérjük kitöltött mensesnaptárát hozza magával a nőgyógyászati vizsgálatra.

A mensesnaptár letöltéséhez kattintson ide! (PDF)

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram