Újdonságok a NAP Rendelőben

A NAP Rendelőben igyekszünk a legkorszerűbb eszközöket, technikákat elérhetővé tenni pácienseink számára. Ennek megfelelően hazánkban elsők között kezdtük a közelmúltban alkalmazni a Histofreezer kriosebészeti rendszert.

A beavatkozással a bőr és a nyálkahártya apró elváltozásainak (vírusos szemölcs, kisebb polypok, condyloma, stb.) fagyasztásos kezelésére nyílik lehetőség.
A Histofreezer alkalmazásával kiválthatóak a korábban folyékony nitrogénnel végzett kezelések. A kezelési idő mindössze 15-40 másodperc. A kisműtétes beavatkozások számának növekedésével szükségessé válik egy új korszerű sterilizáló berendezés beszerzése, ennek megrendelése megtörtént. Alkalmazásával az eszközök sterilizálása rövidebb időt vesz majd igénybe.

A kismamák és családjuk kérését meghallgatva a NAP Rendelőben elérhető lesz ősztől a 4D ultrahang vizsgálatra, baba-mozira szóló ajándékutalvány.

Az új eljárásokról, lehetőségekről kérdezze a NAP Rendelő munkatársait!

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram