Parkolás

Szülészeti - nőgyógyászati rendelőnkben igyekszünk a hozzánk forduló pácienseket a legjobb körülmények között, a legjobb tudásunk szerint ellátni. Folyamatosan fejlesztjük műszerparkunkat, továbbképzéseken követjük szakmánk fejlődését. Vannak azonban olyan körülmények, amelyekre nem lehet befolyásunk.

Ilyen a debreceni közlekedési és parkolási helyzet. Szerencsére a parkolási körülmények a belvárosban kialakított új területeknek köszönhetően lényegesen javultak, a NAP Rendelő pedig különösen kedvező helyzetbe került.

A Rendelő bejáratától néhány méterre, a Batthyány utca és a Gambrinus köz között található egy új, tágas, 150 férőhelyes parkoló. Itt a parkolási díjat sem kell előre percre pontosan kifizetni, elég távozáskor az eltöltött időnek megfelelő összeget kiegyenlíteni.

A parkoló a Szent Anna utcáról a Piac utca felé haladva jobbra kanyarodva érhető el. A sétálóutca utáni Jászai Mari utcára befordulva, annak végén található. Innen csak pár lépés rendelőnk bejárata.

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram