Sürgősségi fogamzásgátlás - esemény utáni tabletta

A honlapunkon található tájékoztatókból részletes információt szerezhetnek a női szervezet működéséről, a terhesség létrejöttéről, a fogamzásgátlási lehetőségekről. Szerencsére ma már a védekezés nélküli együttlét után sem kell tehetetlenül és aggódva várni a következő menstruációt, illetve annak kimaradását. Az együttlét után is rendelkezésre áll elfogadott módszer a nem kívánt terhesség megelőzésére. A védekezés nélküli kapcsolat után alkalmazható sürgősségi tabletta alkalmazásával hatékonyan megelőzhető a terhesség kialakulása.

Többféle esemény utáni tabletta van hazánkban forgalomban. Alkalmazásuk módja némileg eltérő, de közös tulajdonságuk, hogy a védekezés nélküli együttlét után 72 órán belül - de lehetőleg mielőbb - alkalmazva megelőzik a terhesség létrejöttét. Hátrányosan befolyásolják a tüszőrepedést, a megtermékenyítés és a beágyazódás folyamatát. Már kialakult terhesség esetén alkalmazásuk ellenjavallt.

A sürgősségi fogamzásgátlás természetesen nem ideális módja a nem kívánt terhesség megelőzésének, csak kivételesen, váratlan helyzetekben javasoljuk alkalmazását. Eredményezhet vérzészavart, a szabályos ciklusok zavarát. Rendszeres kapcsolat, tervezett együttlétek esetén más fogamzásgátló módszert javaslunk.

A sürgősségi tabletták vényre kapható készítmények. A recept természetesen beszerezhető a NAP Rendelőben, ahol nemcsak az eseményi utáni tabletták használatával kapcsolatban kaphat részletes információt, de személyre szabott tanácsokkal látjuk el a későbbi fogamzásgátlásra vonatkozóan is. Diszkréciónk garantált, forduljanak hozzánk bizalommal!

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram