Újdonság a NAP Rendelőben

A NAP Rendelő létrehozása óta igyekszünk a hozzánk forduló pácienseket a legmagasabb színvonalon ellátni.

Biztosítjuk a szülészet, nőgyógyászat mind szélesebb területének helyszíni igénybevételét. A magánrendelő keretei között elérhetővé vált a nőgyógyászati rákszűrés, a HPV szűrés, a HPV védőoltás. Igyekszünk a különféle nőgyógyászati kórképekben (nőgyógyászati fertőzés, petefészek cysta, myóma, endometriosis, meddőség, stb.) a legkorszerűbb diagnosztikus és terápiás lehetőségeket biztosítani.

A terhesgondozás mellett pácienseink igénye alapján korszerű, 3D és 4D ultrahang vizsgálatok végzésére alkalmas készüléket állítottunk be.

A folyamatos fejlesztés keretében átalakítottuk a NAP Rendelő honlapját. Az új megjelenésben a rendelőnkben használt nyomtatványok, tájékoztató anyagok színvilága köszön vissza. Természetesen bővítettük is a honlap tartalmát: új információs anyagok jelentek meg, új fotókkal bővítettük a babaalbumot, kialakítottuk a 3D ultrahang galériát.

Reméljük átalakított honlapunk elnyeri tetszésüket! A magánrendelő működésével kapcsolatos kéréssel, javaslattal bátran keressenek bennünket!

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram