3D / 4D Ultrahang - Nemcsak Babamozi

Pácienseink kívánsága alapján bővítjük a 3D / 4D ultrahang vizsgálat lehetőségeit. A szokásos 4D vizsgálati napokon kívül "Babamozi"-ra júliustól lehetőséget biztosítunk a hétköznapi rendelések keretében (általában a rendelés elején, vagy a végén) kedd, szerda és csütörtöki napokon is.

A bővítés személyi változással is jár, az ulrahang rendelés háziasszonya ezentúl Hoszpodár Erika ultrahang szakasszisztens lesz, akit a NAP Rendelőbe járó pácienseink már évek óta jól ismernek.

A vizsgálatot természetesen továbbra is előjegyzés alapján tudjuk végezni, a 4D vizsgálati napokra Erikával, az egyéb napokra a rendelő orvosokkal tudnak telefonon időpontot egyeztetni. A telefonszámokat az Elérhetőségek menüpontban találják meg.

Szeretettel várjuk a Kismamákat és hozzátartozóikat!

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz! A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a NAP Rendelő orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Vizsgálatainkra előzetes internetes bejelentkezés és időpontfoglalás útján tud jelentkezni.
Foglaljon időpontot

Cím

4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.

Telefonszám

06 30 299 2098

Adatvédelem | Copyright © 2015-2022 NAP Rendelő – Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram